Kyberturvallisuus on online-yrityksille huipputärkeää

Nykypäivänä kuka tahansa voi olla yrittäjä ja perustaa oman firman. Se ei varsinaisesti vaadi paljon tietoa eikä pääomaa. Monet myös hoitavat tällaista liiketoimintaa niin sanotusti pimeästi, mikä tarkoittaa sitä, ettei siitä makseta veroja. Koska bisneksen perustaminen on näin helppoa ja oman online-kaupan voi saada verkkoon jopa minuuteissa, on se luonnollisesti houkuttanut markkinoille suuria määriä yrittäjiä helpon rahan toivossa.

Useinkaan nettikaupoista ostavat eivät vaivaudu sen kummemmin tarkistamaan nettikaupan laillisuutta ennen tilaamista, varsinkaan siinä tapauksessa jos houkuttimena ovat halvat hinnat. Tämä kuitenkin aiheuttaa suurta päänsärkyä niille yrittäjille, jotka pyörittävät laillista liiketoimintaa ja maksavat toiminnastaan veroja. Heidän on erotuttava miljoonien vastaavien yrittäjien altaasta jollakin tavalla selvitäkseen markkinoilla ja tienatakseen elantonsa, ja moni yrittäjä onkin ottanut valttikortikseen suuresti pinnalle olevan aiheen: turvallisuuden.

Kyberturvallinen nettisivu on yritysten ylpeys

Internetin käytön kukoistaessa yhä useammat ovat tulleet tietoisiksi myös niistä vaaroista, jotka sen uumenissa voivat uhata tietämätöntä. Juurikin tämä vaaroista tietämisen ja niiden tunnistamisen tason nousu on tuonut mukanaan sen ilmiön, että ihmiset ovat nykyään huomattavasti tarkempia siitä, millaiselle sivulle menevät ja mihin syöttävät tietonsa. Varsinkin suomalaisten kaltainen kansa arvostaa suuresti rehellisyyttä sekä tietosuojaa ja harkistaa tarkoin tietojensa paljastamista mihinkään. Toisin oli vielä parikymmentä vuotta sitten, kun internet oli kohtalaisen uusi keksintö ja jolloin nettisivun laatiminen vaati hyvin monimutkaisia IT-taitoja. Tällöin harvoin osattiin pelätä nettisivuilta tarttuvan viruksia tai omien tietojen päätyvän vääriin käsiin.

Hyvä ja turvallinen nettisivu on nykyaikana pop. Esimerkiksi https://kalevalakasino.net in kaltaiset nettisivut menestyvät markkinoilla juuri siksi, että ne ovat selkeästi turvallisia käyttää ja herättävät käyttäjiensä luottamuksen. Tällaiset selkeästi turvalliset sivut eroavat usein huomattavasti sellaisista valesivuista, joiden tarkoituksena on huijata ihmisiä tai kalastella luottamuksellisia tietoja, kuten luottokortin numeroa. Pysyttelemällä vain luotettavan oloisilla sivuilla varmistat sen, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin. Tämän lisäksi tuet yrittäjää, joka tekee kovasti töitä sen eteen, että hänen yrityksensä sivusto olisi mahdollisimman helppokäyttöinen ja turvallinen juuri sinulle. Turvallisen sivun avulla kaikki voittavat.